image1 (1)

DIANA

Hoi!

Mijn naam is Diana en ik ben de eigenares van de kapsalon. Als 14-jarig meisje begon ik als stagiaire in een kapsalon in Beiroet, Libanon. Nu, 28 jaar later, heb ik mijn tweede kapsalon in Groningen (wijziging van locatie) én heb ik als kapster gewerkt in Libanon, Frankrijk én Nederland. In de periode van januari-september 2012 heb ik de opleiding ‘Color Master’ bij Matrix gevolgd, wat mij een kleurspecialiste maakt.

Door mijn vele jaren ervaring, ben ik ook gespecialiseerd in het behandelen van niet-Westers haar. Dik, dun, lang, kort, donker, licht, steil, krullend of kroes haar, met elk haarsoort kun je bij mij terecht. Of het nou om kleuren, knippen of opsteken gaat. Ook ben ik gespecialiseerd in het epileren van de wenkbrauwen (met draad). Diverse trainingen zullen door mij worden gegeven in de kapsalon.

In Libanon was ik regelmatig achter de schermen te vinden bij grote shows en photoshoots. In Frankrijk heb ik 1,5 jaar in een kapsalon in Toulouse gewerkt. In Nederland heb ik 4/5 jaar lang bij diverse activiteiten centra knip-trainingen gegeven.

Mijn vorige kapsalon in Sappemeer heb ik met vele plezier en succes zes jaar lang gerund.

Mijn interesses zijn haar, fashion, make-up, lezen én reizen.

Ik ben van dinsdag t/m zaterdag te vinden in de kapsalon .

Mijn werk kun je zien in onze galerij op de website of op de Facebook-pagina.

Ik heb er zin in om je te mogen helpen!

Liefs,

Diana

elisar

ELISAR

Hey!

Mijn naam is Elisar en ik ben 18 jaar. Samen met mijn moeder Diana, de eigenares, run ik de kapsalon. Ik ben een gecertificeerde allround make-up artist, lashlifting stylist én wenkbrauw stylist (epileren met draad etc). Mijn opleidingen heb ik gedaan te Dutch Beauty Academy en Perfect Eyelash in Amsterdam. Daarnaast zit ik in mijn tweede jaar van de opleiding Salonmanager niveau 4 op het Alfa College te Kluiverboom. Inmiddels ben ik al 5 jaar werkzaam in de kapsalon, wat inhoudt dat je bij mij óók terecht kunt voor je haar.

Mijn interesses zijn make-up, haar, fashion én reizen.

Qua make-up kun je me regelmatig achter de schermen vinden bij shows, miss verkiezingen, photoshoots én beurzen/workshops! Ik heb onder andere al een masterclass gevolgd bij de ‘master of contouring’ Samer Khouzami.

Qua haar heb ik in januari-februari 2017 zes weken stage gelopen in Sliema (Malta) in de bekende kapsalon Dean Gera Haircare waar ik diverse nieuwe haarkleur en kniptechnieken geleerd heb.

Mijn werk kun je vinden in onze galerij op de website of op de Facebook-pagina, maar óók op mijn eigen pagina: Make-up Artist Elisar Hijazi of Elisar Hijazi.

Ook is het mogelijk om een make-up workshop bij mij te volgen of mij op locatie te laten komen voor make-up of haar.

Elke dinsdag, woensdagochtend, donderdagavond, vrijdag en zaterdag ben ik te vinden in de kapsalon. Daarnaast óók af en toe op zondag.

Buiten de openingstijden of voor vragen kun je mij bereiken op 06-28440889 door te bellen of een whatsapp-bericht te sturen.

Ik hoop je met plezier te mogen helpen in onze kapsalon!

Liefs,

Elisar

DSC_0246

LISETTE

Hoi!

Ik ben Lisette Ziel, ben 20 jaar oud en ik kom uit de Groeve. Ik ben op mijn 15de begonnen met een snuffelstage in Zuidlaren.

Ik vond het kappersvak erg leuk en was al snel aan het werk op de zaterdag. Ik ben daar gebleven tot mijn tweede jaar in het kappersvak, toen ben ik naar een andere kapsalon gegaan om verder te leren.

Ik heb bij meerdere kapsalons gewerkt, in een kleine kapsalon, grotere kapsalons, maar ik vind dit toch wel leuker. Het is een grote salon, met wat minder personeel maar meer tijd een aandacht voor de klant! Ik vind mannen knippen het leukst om te doen, ik wil me daar ook verder in specialiseren qua cursussen in barber en scheren met het mes.

Liefs, Lisette